Ponturi Pariuri Tenis Bouchard E. (Can) vs Errani S. (Ita)

UNIBET

Eugenie Bouchard e cotata cu sansa a doua in fata Sarei Errani in primul tur pe zgura americana de la Charleston, invingatoarea de aici avand s-o infrunte pe Buzarnescu in faza urmatoare.


cota2.ro

Jucatoarea de origine canadiana si-a pierdut mult din abilitati in ultimii ani, ba accidendata ba iesita din forma aceasta a coborat pana pe locul 111 WTA si are probleme cu sponsorul principal, Nike refuza s-o mai plateasca pentru ca in contract e stipulata o clauza in functie de performantele jucatoarei si cum acestea nu exista banii nu vin. Genie totusi s-a reprofilat in startul sezonului, a avut cateva sedinte foto pentru reviste celebre pe cand rezultatele din acest an sunt modeste, 5/8 bilant in jocurile sustinute pe suprafete rapide.


Sara Errani e fosta numar 5 mondial, ca si adversara sa, insa mentine un nivel de joc mediu in ultimii ani si cu toate ca nu mai iasa in evidenta ea are prestatii bunicele. Pe zgura italianca se simte in largul ei, e deficitara rau la serviciu dar compenseaza cu un arsenal variat de lovituri si ma astept sa castige meciul de azi prin inteligenta pentru ca forta e de partea adversarei. Errani s-a impus in challenger-ul de la Indian Wells si a pierdut un singur set in 7 dispute iar per total are 15/5 bilant in acest an, deci o forma care ne da sperante la o victorie scurta azi.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Bouchard E. (Can) vs Errani S. (Ita)
Pronostic:
0:2
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro