Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.10

UNIBET

Mi s-a parut cel mai interesant meci din Italia astazi, intre 2 echipe foarte ofensive dar si foarte dezorganizate in aparare, ma astept la un meci cu goluri in care gazdele vor cauta cele 3 puncte.


cota2.ro

Cel mai dezechilibrat meci din liga nationala de baschet se joaca la Pitesti acolo unde ultima clasata din playoff va incerca sa incurce Clujul. Prevad o victorie facila a celor de la Cluj care vor sa treaca pe primul loc al clasamentului.


Stockport va incerca sa-si mentina media de 2 goluri marcate per meci acasa si in infruntarea de astazi contra celor de la Tamworth. Totodata cu o victorie astazi isi vor consolida si pozitia de playoff in clasament.


Cel mai interesant meci din Irlanda de Nord, se joaca intre prima si a doua clasata in campionatul nord irlandez, acolo unde vom avea parte de un meci deschis si cu multe goluri in care ambele echipe vor cauta victoria.


Bolton trece printro pasa buna, si vor incerca sa se desparteze de zona rosie a clasamentul cu o victorie in seara asta celor de la Birmingham.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Udinese vs Fiorentina
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.40
BCM U Pitesti vs UBT Cluj Napoca
Pronostic:
Castiga meciul (incl. prelungiri )2
Cota
1.43
Stockport vs Tamworth
Pronostic:
1
Cota
1.55
Crusaders vs Coleraine
Pronostic:
GG
Cota
1.60
Bolton vs Birmingham
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.43
Cota finala: 7.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro