Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.68

UNIBET

Juventus primeste vizita celor de la Real in aceasta seara intr-un joc contand pentru mansa tur a sferturilor de finala din Uefa Champions League. Ne asteptam la un meci spectaculos pe Allianz Stadium acolo unde Cristiano Ronaldo&co. nu vor pierde.

Meci foarte dificil pentru Sevilla in faza sferturilor acolo unde adversar ii va fi Bayern Munchen. Se anunta o dubla mansa de foc insa pronosticul meu se indreapta spre un succes al bavarezilor asta seara.

cota2.ro

Forma buna prin care trece Wolves ma duce cu gandul ca vor reusi un meci bun impotriva lui Hull City in aceasta seara. Grafica ne arata ca in ultimele 5 intalniri directe media de goluri a fost de cel putin doua reusite in meci, asadar sunt sanse de reusita pentru acest pont.

Crusaders vs Coleraine ocupa primele doua locuri in sezonul regulat din Irlade de Nord iar astazi se intalnesc intr-un meci decisiv pentru castigarea campionatului. Totusi ne asteptam la o confruntare spectaculoasa intre doua echipe ce practica un joc ofensiv foarte bun asa ca mizez pe varianta unui over 2,5 goluri pentru acest duel.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Juventus vs Real
Pronostic:
X2
Cota
1.37
Sevilla vs Bayern
Pronostic:
2
Cota
1.60
Wolves vs Hull
Pronostic:
over 1,5
Cota
1.27
Crusaders vs Coleraine
Pronostic:
over 2,5
Cota
1.68
Cota finala: 4.68
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro