Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

BETFAIR SPORTSBOOK

Apollon-Omonia

Apollon este certa favorita in acest meci, ea fiind liderul First Division, echipa care are 70 de puncte, acelasi numar pe care il are si APOEL, insa, golaverajul este cel care le diferentiaza, cat si meciurile directe.

cota2.ro

Omonia nu are obiectiv pentru acest play-off, iar rezultatele ei din ultimele runde confirma cat se poate de mult cele afirmate. Aceasta nu a mai castigat in campionat de aproape doua luni, timp in care s-au desfasurat sase runde, toate fiind pierdute, ceea ce acum o plaseaza pe locul 6, ultimul, cu 44 de puncte, cu zece mai putine decat echipa clasata imediat deasupra ei.

 In conditiile de fata, in care Apollon trage la titlu, ma astept sa se vada asta inca din primele minute, iar prima modificare de scor sa vina dupa primele 45 de minute, cand ma astept ca gazdele sa ofere un joc ofensiv de invidiat, suficient cat sa obtina victoria.

Ostrava-Plzen

Plzen campioana en-titre si ocupanta locului 1 in acest moment pare a fi afectata dupa eliminarea din Europa League contra celor de la Sporting inregistrand in ultimile 5 etape un bilant format din 2 victorii, 2 infrangeri si un egal . Ostrava ocupanta ultimului loc la 5 puncte de primul loc peste linia retrogradari a inregistrat in ultimile 5 etape un bilant format din 1 egal , 3 infrageri printre care una in cupa dupa 1-1 in cele 90 de minute si o victorie . In ultimile 5 intalniri directe dintre cele doua echipe cei de la Plzen s-au impus categoric de 5 ori si mereu castigand la 0. Pronosticul pentru acest meci ar fi x2 Plzen sa fie cat mai sigur.

Rennes-Monaco

Rennes, desi este echipa gazda si are de partea sa avantajul propriului teren, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, fapt ce nu mira pe nimeni, urmand totusi sa dea piept cu campioana en-titre din Ligue 1. Gazdele de astazi nu se descurca deloc rau in aceasta editie de campionat, avand in vedere faptul ca in acest moment se afla in partea de sus a clasamentului, ocupand mai exact pozitia a sasea, avand sanse bune sa prinda un loc de Europa League.

Monaco de partea cealalta, este usor favorita in aceasta seara, asa cum era si normal de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, avand resursele necesare pentru a obtine un rezultat pozitiv, chiar daca joaca in deplasare.

Monaco este echipa mai buna, fara dubii, insa in aceasta seara va avea o misiune extrem de grea, de aceea voi merge pe un x2.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Apollon vs Omonia
Pronostic:
1
Cota
1.25
Ostrava vs Plzen
Pronostic:
x2
Cota
1.20
Rennes vs Monaco
Pronostic:
x2
Cota
1.36
Cota finala: 2.04
Profit: 10.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro