Ponturi Pariuri Baschet Atlanta Braves vs Washington Nationals

NetBet

Revenim la BASEBALL.


cota2.ro

Atlanta Braves incheie serie de 3 jocuri cu Washington Nationals in aceasta seara. Nationalii au dispus de Atlanta cu 8:1 in primul joc insa au trebuit sa se recunoasca invinsi pentru prima data in acest start de sezon in jocul 2, 13:6 pentru gazde a fost.


Cei din capitala au un lot solid si emit pretentii la titlu si anul acesta iar pentru astazi il trimit pe deal pe cel care a deschis sezonul, pitcherul Max Scherzer. Acesta a jucat 5 innignuri in primul meci de la Reds si adversarii sai nu au izbutit nici un run. Max e un vulpoi batran al circuitului si unul dintre cei mai buni aruncatori din MLB, de 3 sezoane de cand e in D.C. el nu a coborat sub ERA de 3. Totodata el se lauda cu o experienta vasta, are 142-75 bilant la cei 33 de ani ai sai si ERA incredibila de 3.23, cifre demne de un mare campion, cu el pe movila 'nationalii' au un mare avantaj, de aceea merg pe o victorie lejera o oaseptilor.


Sa vorbim si despre omul gazdelor, aruncatorul Mike Foltynewicz. Se afla si el de cateva sezoane in MLB insa cifrele sale nu sperie pe nimeni, acesta a fost draftat de Astros in 2010 si de atunci a adunat un bilant de 23-25 si o ERA destul de mare, 4.85, el nereusind sa coboare sub ERA de 4.30 in niciun sezon. Nationals au dominat seriile jucate aici in ultimii 2 ani si au pierdut de foarte putine ori, azi cu Max la aruncat n-are trebui sa intampine mari probleme si sa bifeze inca o serie castigata.



Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Atlanta Braves vs Washington Nationals
Pronostic:
h2 (-1.5) run-uri
Cota
1.79
Cota finala: 1.79
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro