Ponturi Pariuri Baschet Houston Astros vs Baltimore Orioles

UNIBET

BASEBALL:


cota2.ro

Houston Astros i-au dominat pe Baltimore Orioles in primele doua jocuri ale seriei si in mod normal vor castiga si azi, spun eu la un handicap mare, mai exact (-2.5) run-uri.


Astros a castigat World Series anul trecut si acum s-au instalat pe locul 2 in Liga la egalitate cu rivalii din Boston. Gazdele au inscris 38 de run-uri si au cedat 18 in primele 6 dispute ale asezonului iar in Texas au izbutit 3 victorii in 4 meciuri. Keuchel va face startul pentru favoriti, acesta e un pitcher cu mare experianta si in ciuda inceputului slab de sezon el se lauda cu o ERA putin peste 3.50 in MLB iar astazi va fi obiectul unui nou succes lejer al gazdelor dupa parerea mea.


Orioles in ciuda unui pre-sezon excelent au clacat in startul sezonului, au castigat doar jocul de debut cu Twins, au cedat celelalte doua dispute cu 'gemenii' si in primele doua evolutii de aici au pierdut 1:6 respectiv 6:10. Dylan Bundy va urca pe movila pentru oaspeti azi, acesta are 23-15 bilant insa o ERA mai mare de 4, deci un avantaj important pentru gazde si la acest capitol.


Astros a pierdut o singura data din 2015 incoace impotriva adversarilor de azi pe teren propriu, acum dispun de toate armele pentru inca o victorie categorica si ma astept sa confirme acest aspect.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Houston Astros vs Baltimore Orioles
Pronostic:
h1 (-2.5 run-uri)
Cota
2.75
Cota finala: 2.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro