Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.67

UNIBET

Asta seara meciurile din Euroliga au rolul de a stabili ordinea finala si disputele din sferturile de finala, astfel am ales doua partide:


cota2.ro

CSKA Moscova incheie stagiunea pe primul loc si evident va avea avantajul terenului propriu in cazul unei finale, astazi se va duela cu Crvena zvezda. Sarbii s-au calificat acum 3 zile in finala ABA League dupa succesul din meciul 3 cu

Mornar Bar, astfel ar puea simti o oarecare oboseala acum. Valoarea neta a rusilor si faptul ca dispun si de o banca mai puternica va face din acest meci un recital, eu merg pe un handicap ajunstabil insa e de luat in calcul si un over.


Barcelona doreste sa iasa cu capul sus din acesta competitie si in ciuda esecului din campionat din week-end spun cu incredere ca azi poate trece de Khimki M.Rusii sunt calificati in sferturi insa se lupta cu Baskonia pentru locul 7 si sa evite astfel CSKA-ul in urmatoare faza, dar si asa celalalt adversar va fi Fener, deci tot un 'monstru'. Barca a castigat si in Rusia iar acasa si-au invins adversarii actuali de fiecare data.



Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
CSKA Moscova vs Crvena zvezda
Pronostic:
h1 -16.5 puncte
Cota
1.70
Barcelona vs Khimki M.
Pronostic:
1
Cota
1.57
Cota finala: 2.67
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro