Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.72

UNIBET

Dupa cum va spuneam in celalalt pont, Gefle are o medie de varsta de numai 22,8 ani, iar in meciul trecut au avut 6 jucatori de 20-21 de ani in primul 11. Desi au castigat acasa cu 2-1, Varnamo a avut 8 suturi pe langa poarta, iar la cornere au dominat categoric, 2-9.

In urma cu doua luni Brage a castigat cu 4-0, dar a fost un meci de antrenament. Totusi, Anton Lundin si Marcus Astvald care au inscris cate doua goluri fiecare au fost prezenti in meciul trecut si cred ca ii vom vedea si in aceasta seara.

cota2.ro


Gefle a jucat doua meciuri in deplasare in acest an, ambele in cupa. A pierdut cu 2-0 la Brommapojkarna si a remizat cu Dalkurd, scor 2-2. Ambele formatii evolueaza in prima liga.


FC Midtjylland si FC Copenhagen se intalnesc in ultimul meci al etapei a doua din Championship Round. Gazdele se afla pe locul 2, iar cu 3 puncte o va egala pe Brondby. De cealalta parte, oaspetii au nevoie de victorie pentru a se apropia la 3 puncte de Nordsjælland, care se afla pe loc de play-off pentru UEFA Europa League. Cand se intalnesc cele doua, se lasa cu multe goluri. In ultimele 7 intalniri au inscris fiecare si au fost minim 4 goluri, scorul predominant fiind de 3-1, care s-a inregistrat de 4 ori. Voi merge totusi pe gazde, sa aiba minim 4 cornere, deoarece in ultimele 3 meciuri din acest an de acasa au avut intre 4 si 11 cornere, iar Copenhagen are 3 victorii consecutive in deplasare, iar daca Midtjylland nu va deschide scorul devreme vor creste sansele ca acest pronostic sa fie castigator.


Daca doriti sa ii ridicati sansele, cota la peste 3.5 cornere este destul de buna @ 1.4

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
IK Brage vs Gefle IF
Pronostic:
Total goluri gazde - Peste 1.5
Cota
1.96
FC Midtjylland vs FC Copenhagen
Pronostic:
Total cornere gazde - Peste 4.5
Cota
1.90
Cota finala: 3.72
Profit: 16.32
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro