Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.30

UNIBET

Cele doua echipe domina campionatele din Iraq, respectiv Liban, iar daca Al-Zawra a pierdut un meci, Al Ahed sunt invincibili in cele 21 de meciuri disputate.

Se vor intani in grupa B, a Cupei AFC.

cota2.ro

Al Ahed se afla pe locul 1 in grupa, cu 4 puncte adunate dupa 4 meciuri (7 goluri inscrise si 3 primite), iar Al Zawra'a pe locul 2, la 3 puncte distanta, dar au jucat cu un meci mai putin.

Valoarea loturilor si media de varsta sunt asemanatoare, iar oaspetii mai au de disputat doar un meci in campionat. Se vor concentra doar pe aceasta competitie si cred ca vor reusi sa inscrie cel putin un gol, asa cum au facut si in ultimele 6 deplasari din Cupa AFC. In tur scorul a fost 1-1.


Manchester City trebuie sa intoarca rezultatul din tur, si este posibil ca Aguero sa inceapa partita ca titular. Au cel mai bun atac din campionat si vor ataca inca din primul minut.


Ultimul duel din etapa a doua din prima liga suedeza se va da intre IFK Göteborg si Hammarby IF, echipe care au castigat cu acelasi scor in prima etapa, 3-1. Niciuna dintre echipe nu a legat pana acum doua victorii in campionat, si cu siguranta isi doresc victoria, care ii va trimite pe primul loc, la doua puncte avans. Cred ca vom vedea minim doua goluri, ca in ultimele 4 meciuri pe care le-au disputat intre ele, din 2016.


Bristol City si Birmingham au obiective diferite pe acest final de campionat. Cu 5 etape inainte de final, gazdele vor sa prinda play-off-ul pentru promovare, in timp ce oaspetii trebuie sa se indeparteze de zona rosie. Bristol a pierdut doar 5 meciuri acasa in acest sezon, acestia reusind sa inscrie 31 goluri, iar Brimingham este printre echipele care au primit cele mai multe goluri in deplasare, 36 de goluri. Ma astept sa aiba minim 4 cornere, mai ales daca vor fi condusi. In 3 din ultimele 5 deplasari au avut minim 4 cornere, cele mai multe au fost in partida cu Cardiff, cand au fost invinsi cu 3-2 (6-12 cornere).

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Al-Zawra vs Al Ahed
Pronostic:
Total goluri oaspeti - Peste 0.5
Cota
1.46
Manchester City vs Liverpool
Pronostic:
Total goluri gazde - Peste 1.5
Cota
1.38
IFK Göteborg vs Hammarby IF
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.30
Bristol City vs Birmingham
Pronostic:
Total cornere oaspeti - Peste 3.5
Cota
1.64
Cota finala: 4.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro