Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

NetBet

Gangwon FC vs Suwon Samsung Bluewings FC, meci din etapa a 5-a din prima liga sud-coreeana.

Desi in meciul trecut al oaspetilor au fost doar 3 cornere in total, in 5 din celelalte 7 meciuri oficiale jucate in acest an au fost minim 8 cornere. Cele mai multe au fost in meciul cu Sydney FC, in Liga Campionilor Asiei. Au pierdut acasa cu 4-1 dar au avut 14 cornere, iar australienii unul singur.

cota2.ro

Toate cele 7 meciuri oficiale ale celor de la Gangwon din 2018 au fost cu minim 8 cornere.

Gazdele au meciuri cu multe goluri, toate cele 5 din campionat s-au terminat cu minim 3 goluri si gol de ambele parti, insa Suwon are 4 victorii in deplasare, 3 dintre ele cu 2-0 si una cu 1-0, in campioant si Liga Campionilor Asiei. Cele doua formatii sunt despartite de un punct si consider ca va fi un meci foarte dur, in care vom vedea cel putin 8 cornere.


Gyeongnam face senzatie in K-League, dupa ce anul trecut a promovat din liga secunda, direct de pe prima pozitie, avand un avans de 11 puncte de ocupanta locului 2. In acest moment au 4 victorii si un egal, cu 12 goluri inscrise si 4 primite, insa vor juca cu campioana Jeonbuk Motors, care se afla la un punct in spate.

In 4 din cele 5 meciuri din acest campionat ale gazdelor au fost peste 8 cornere, iar Jeonbuk vine dupa 3 meciuri cu 11-13 cornere. Cu siguranta Gyeongnam va da totul pentru a isi pastra pozitia de lider si dupa aceasta partida, si ma astept la multe respingeri din care sa rezulte cel putin 8 cornere, insa nu numai din partea lor.


Oferta pe cornere pentru aceste meciuri am gasit-o la Netbet.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Gangwon FC vs Suwon S Bluewings
Pronostic:
Total cornere - Peste 7.5
Cota
1.46
Gyeongnam vs Jeonbuk Motors
Pronostic:
Total cornere - Peste 7.5
Cota
1.46
Cota finala: 2.13
Profit: 11.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro