Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.68

UNIBET

Home United (Singapore) isi va asigura locul 2, daca va castiga aceasta partida, doar poate prinde si primul loc, deoarece in etapa urmatoare va juca cu liderul grupei. In grupa au 10 goluri marcate si 4 primite, iar acasa sunt foarte puternici in aceasta competitie. Nu au mai pierdut din 2012, iar in 8 din cele 10 partide de atunci (pe are le-au si castigat) au inscris minim doua goluri.

Shan United Fc (Myanmar) are un golaveraj de -3 in grupa, cu 5 goluri primite. Acestia vor iesi la atac, deoarece victoria este obligatorie pentru ei, dar voi miza pe echipa gazda sa inscrie minim doua goluri deoarece sunt foarte puternici pe acest teren, in Cupa AFC.

cota2.ro


Al Wasl (UAE) si Dibba Al Fujairah vor juca in semifinale, in Cupa Presedintelui.

Al Wasl va juca saptamana viitoare ultimul meci din grupa, in Liga Campionilor Asiei, dar cred ca isi vor menaja jucatorii pentru ca nu au obtinut nici un punct.

In campionat mai sunt doua etape, gazdele pot prinde locul 3, in timp ce oaspetii sunt la doua puncte de zona rosie.

Desi oaspetii i-au invins la sfarsitul lui februarie cu 2-0, inainte de acel meci Al Wasl a castigat 5 meciuri consecutive in care a inscris minim doua goluri, cea mai mare victorie a fost pe propriul teren, 8-0 in 2016, cand a terminat pe locul 2. Jucatorii care au marcat atunci sunt inca in lot.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Home United vs Shan United Fc
Pronostic:
Total goluri gazde - Peste 1.5
Cota
1.74
Al Wasl (UAE) vs Dibba Al Fujairah
Pronostic:
Total goluri gazde - Peste 1.5
Cota
1.54
Cota finala: 2.68
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro