Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.99

UNIBET

Despre meciul Al Jazira si Al Wahda v-am spus in celalalt pont. Aici am luat totusi cu un gol mai putin pentru a mari sansele.


cota2.ro

IFK Värnamo - GAIS se intalnesc in etapa a doua din liga segunda suedeza. Varnamo nu este o formatie slaba, chiar a castigat ultimele 5 meciuri de acasa (4 in campionatul trecut), dar consider ca Gais este mult mai puternica. Avem ca dovada meciurile din cupa din acest an, cu formatii din prima liga, unde au reusit ii invinga cu 3-2 pe Elfsborg si au inscris 3 goluri formatiei Hammarby (3-3), ambele meciuri le-au jucat in deplasare.


Comerciantes Unidos incearca sa tina pasul cu liderul Sporting Cristal. Au reusit sa se intoarca cu 3 puncte etapa trecuta, dupa victoria cu 3-2 in fata celor de la Ayacucho, insa de aceasta data vor intalni cel mai bun atac din liga. Sporting Cristal a inscris 27 goluri inscrise in 10 meciuri. Cred ca va fi un meci spectaculos, cu foarte multe ocazii de gol, iar ultimele 4 intalniri, care s-au terminat cu minim 3 goluri intaresc si mai mult acest pronostic.


Pronostic alternativ:

Ambele echipe vor înscrie în ambele reprize @11.00

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Al Jazira Abu Dhabi vs Al Wahda Abu Dhabi (EAU)
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
1.58
IFK Värnamo vs GAIS
Pronostic:
Total goluri oaspeti - Peste 1.5
Cota
2.00
Comerciantes Unidos vs Sporting Cristal
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
1.58
Cota finala: 4.99
Profit: 39.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro