Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.10

UNIBET

Bradford-Shrewsbury

Gazdele se confruntă cu probleme mari la nivelul prestațiilor din ultima vreme. În plus, aceștia nu au reușit să marcheze în 5 din ultimele 6 etape. De cealaltă parte, Shrewsbury are nevoie de o victorie, această fiind esențială pentru a putea spera în continuare la unul din primele două locuri ale clasamentului.Prin urmare pronosticul meu este x2!

cota2.ro

Lemgo-Flensburg

Se intalnesc echipele de pe locurile 2(Flensburg) si 11(Lemgo).Dupa 3 victorii la rand Flensburg vine cu un moral mult mai bun fata de Lemgo care in ultimele 5 meciuri nu au reusit decat o victorie.Tinand cont si de intalnirile directe unde Flensburg a castigat de fiecare data cel putin in ultimele 5 partide voi merge si azi pe victoria lor!

Calarasi-CSM Bucuresti

Din punctul meu de vedere, CSM București va încerca să obțină cea mai bună poziție pentru play-off, iar asta înseamnă ca va trage inclusiv la locul 4, sperând ca Minaur să oprească pe Poli Timișoara. În același timp, nu cred că Dunărea va juca un meci de totul sau nimic. Va încerca să-și respecte blazonul, dar fără sacrificii majore înaintea primului joc din play-off. Merg pe un succes al echipei oaspete.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Bradford vs Shrewsbury
Pronostic:
x2
Cota
1.26
Lemgo vs Flensburg
Pronostic:
2
Cota
1.21
Calarasi vs CSM Bucuresti
Pronostic:
2
Cota
1.38
Cota finala: 2.10
Profit: 6.60
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro