Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.58

UNIBET

USM Alger a castigat campionatul in 2016, iar anul trecut a terminat pe locul 3, insa de aceasta data se afla pe locul 6, cu 5 etape inainte de finalul campionatului.

Desi au inregistrat victorii importante, acestia nu reusesc sa fie consecventi. Fanii continua sa umple stadionul, dar multi dintre ei sunt nemultumiti de jocul echipei. 

cota2.ro

Vor intalni o echipa care se afla la un punct distanta de zona rosie, si care a primit 15 goluri in cele 12 meciuri din deplasare.

Daca vor castiga astazi le vor lua locul 3 celor de la MC Oran, cel putin pana la meciul de maine.

Peste 5 zile vor juca returul in Cupa Confederației CAF, cu nigerienii de la Plateau United. Desi au pierdut cu 2-1 sunt clar favoriti, deoarece Plateau United joaca foarte slab in deplasare.

Sunt 6 echipe care se lupta pentru podium si voi miza pe gazde sa inscrie minim doua goluri, deoarece doar un gol avans ar fi riscant, iar suporterii vor sa vada o victorie clara.


Huesca a pierdut locul 1, dupa 7 meciuri consecutive fara victorie (3 egaluri si 4 infrangeri), 5 dintre ele au fost in deplasrae. Daca vor catiga le va egala la puncte pe Sporting Gijon si Rayo Vallecano si va putea spera la o promovare directa in La Liga.

Huesca este favorita astazi, acasa au 11 victorii, 4 egaluri si o infrangere, dar Albacete a primit doar 33 goluri in 33 de meciuri. Chiar daca s-ar impiedica si de aceasta data, consider ca tot va lua o repriza.


Hobro si FC Midtjylland se vor intalni in semnifinalele cupei. Hobro nu a ma castigata acasa din noiembrie anul trecut, inregistrand de atunci doua egaluri si 5 infrangeri. In 6 dintre acestea au fost peste 9 cornere, iar Midtjylland este o echipa care ataca mult, dar care ofera si ea destule lovituri de colt adversarilor. Se va juca intr-o singura mansa, iar meciul va avea loc pe DS Arena (Hobro).


Desi au castigat cu 2-0 acasa, Atletico Madrid nu va avea un meci usor pe Stadionul José Alvalade, unde Sporting Lisabona nu a mai pierdut din octombrie 2017, cand au fost invinsi in Liga Campionilor de Barcelona, scor 0-1. De atunci au urmat 16 victorii si 4 egaluri. Atletico Madrid a primit gol in ultimele 5 deplasari, dar gazdele au ceva jucatori indisponibili. In Madrid au avut 3 cornere si cred ca de aceasta data vor obtine cel putin 5, din numeroasele atacuri pe care le vor avea.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
USM Alger vs Olympique de Médéa
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 1.5
Cota
1.78
Huesca vs Albacete Balompié
Pronostic:
Echipa gazdă va câştiga cel puțin o repriză - Da
Cota
1.32
Hobro vs FC Midtjylland
Pronostic:
Total cornere - Peste 7.5
Cota
1.29
Sporting Lisbon vs Atlético Madrid
Pronostic:
Total cornere ale echipei gazdă - Peste 4.5
Cota
1.84
Cota finala: 5.58
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro