Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.12

BETFAIR SPORTSBOOK

Sport Boys - Huancayo

Sport Huancayo este liderul grupei B, in Toreno de Verano, din Peru, cu 22 de goluri inscrise in 10 meciuri. Nu trebuie sa faca vreun pas gresit in ultimele 5 etape ramase, insa nu au o defensiva prea buna, iar daca isi vor lua gol vor creste sansele acestui pronostic. Ar trebui sa le dea cel putin un gol celor de la Sport Boys, care au primit gol in 9 din cele 10 meciuri din acest an.

cota2.ro


Parma - Cittadella

Lupta pentru locul 2, care promoveaza direct in Seria A este stransa. Se da intre 5 echipe printre care si Parma. Aceasta se afla pe locul 4, la doua puncte de Palermo care ocupa pozitia secunda. Cittadella ocupa ultima pozitie de play-off, insa in ultimele 5 meciuri nu au mai cunoscut victoria (2 egaluri si 3 infrangeri). Gazdele au 24 de meciuri cu minim doua goluri, iar oaspetii 26, din 34 meciuri. Parma i-a invins cu 2-1 anul trecut. Punctele sunt importante pentru ambele si vor cauta sa inscrie.


Shanghai SIPG - Hebei Zhongji

Shanghai SIPG a inscris un numar impresionat de goluri in acest inceput de campionat, 19 goluri in 5 meciuri, cel putin doua goluri fiecarui adversar. In prima etapa i-a demoralizat pe cei de la Dalian Yifang, care i-au adus pe Carrasco si Gaitan de la Atletico pentru un total de 48 mil. euro, ambii prezenti in acel meci in care au pierdut cu 8-0 pe Shanghai Stadium.

Hebei au si ei meciuri cu multe goluri, toate cele 5 au fost cu gol de ambele parti, dar in 3 dintre ele au primit 2-4 goluri. S-au intalnit de 4 ori, iar Shanghai SIPG i-a invins de 3 ori, ultima data a fost remiza. In toate cele 4 meciuri le-a inscris minim doua goluri.


Bochum - Kaiserslautern

Mai sunt 5 etape, iar cele doua formatii au obiective diferite. Bochum se afla la 6 puncte de locul 3, in timp ce Kaiserslautern spera sa le ia locul de baraj celor de la Heidenheim, pe care ii vor intalni in penultima etapa. Ultimele doua intalniri din 2017 s-au terminat fara gol, insa de aceasta data nu trebuie sa faca nici un pas gresit si ma astept la un meci deschis, cu ocazii la ambele porti.


Puteti forta pe Sport Huancayo, sa inscrie minim doua goluri @2.5, iar la Bochum - Kaiserslautern sa luati peste 2.5 goluri @1.85, pentru o miza mai mica.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sport Boys vs Huancayo
Pronostic:
Total goluri oaspeti - Peste 0.5
Cota
1.33
Parma vs Cittadella
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.35
Shanghai SIPG vs Hebei Zhongji
Pronostic:
Total goluri gazde - Peste 1.5
Cota
1.40
Bochum vs Kaiserslautern
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.24
Cota finala: 3.12
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro