Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

BETFAIR SPORTSBOOK

Raja Casablanca si Wydad Casablanca se intalnesc in etapa a 25-a din prima liga marocana. Ambele formatii joaca meciurile de acasa pe acelasi stadion, Stade Mohamed V.


cota2.ro

Raja a disputat 22 de meciuri, cu doua mai putin fata de echipele de pe podium, iar Wydad cu unul.

In clasament se afla pe locurile 4 si 5, la egalitate de puncte. Locul 1 este departe, insa ambele formatii spera la locul 2, pentru Liga Campionilor CAF, care se afla la 5 puncte distanta.


Valoarea loturilor si media de varsta a celor doua sunt aproape identice, iar media golurilor pe meci este de 2.64, respectiv 2.30.


Au fost foarte multe ocazii de gol in derby-ul din februarie, cand Raja a castigat cu 2-1, cu un gol venit in minutul 88, in fata a 44.000 de spectatori. Ma astept la cel putin doua goluri si de aceasta data, deoarece au foarte mare nevoie de puncte. Portarul principal al gazdelor este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.


Supersport Utd a primit gol in aproape toate meciurile din deplasare din acest sezon, iar peste 4 zile vor juca in Cupa Confederatiei CAF si sunt obligati sa castige. In campionat sunt la un punct distanta de baraj, dar vor avea meciuri mai usoare decat Ajax Cape Town, care vor juca cu echipele pe locurile 1 si 4 in ultimele doua meciuri. Cape Town City are sanse reale sa prinda podiumul, chiar daca se afla la 4 puncte de Maritzburg si Kaizer, deoarece acestea se vor intalnit in penultima etapa. Se vor concentra doar pe campionat si ma astept sa inscrie cel putin un gol astazi.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Raja Casablanca vs Wydad Casablanca
Pronostic:
2+
Cota
1.48
Cape Town City vs Supersport Utd
Pronostic:
DG1
Cota
1.37
Cota finala: 2.03
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro