Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 21.79

BETFAIR SPORTSBOOK

Union Comercio nu a mai castigat de 7 etape, dar au inscris in 6 dintre ele. Acestia sunt pe ultimul loc, si vor juca cu formatia de pe locul secund, care a reusit sa opreasca in sfarsit seria de 5 infrangeri consecutive in deplasare dupa ce i-au invins cu 2-1 pe Melgar. Garcilaso poate trece pe primul loc daca va castiga, dar desi este pe ultimul loc, Union Comercio nu se va da batuta. Cred ca vor inscrie ambele dar mi se pare mai bun un pronostic pe 3+ deoarece Garcilaso a primit cate 3 goluri in 3 din ultimele 5 deplasari din campionat.


cota2.ro

Este foarte posibil ca Ibrahimovic sa fie in formatia de start, si voi miza pe LA Galaxy sa inscrie cel putin doua goluri unei echipe care a primit 8 goluri in cele 4 meciuri din acest campionat. Chicago a inscris cel putin un gol in fiecare dintre acestea si s-ar putea sa o faca si acum, deoarece Galaxy are o aparare slaba.


Sacachispas si San Miguel se afla in a doua jumatate a clasamentului. Sunt despartite de doua puncte, oaspetii avand o sansa mai mare sa prinda play-off-ul de promovare. Se afla la 4 puncte de Tristan Suarez care nu a mai castigat de 8 etape, si care a jucat cu un meci mai mult. Ambele formatii cred in sansa lor si vor sa obtina victoria, Sacachispas chiar ii vor intalni in penultima etapa. 6 din ultimele 8 meciuri ale gazdelor au fost cu minim 3 goluri, ceea ce cred ca se va intampla si astazi.


Dukla P. vrea sa se indeparteze de zona retrogradabila, in timp ce Slovan L. spera la locul 2, deoarece are cu un meci mai putin decat Slavia si mai sunt 21 de puncte in joc. Gazdele au cea mai slaba defensiva din liga, alaturi de Jihlava (43 goluri primite in 23 meciuri) si cred ca Slovan Liberec le va da minim doua goluri, ca in ultimele doua intalniri (3-1 si 3-0, totusi acestea au fost pe terenul lor).

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Union Comercio vs Garcilaso
Pronostic:
3+
Cota
1.75
Chicago vs LA Galaxy
Pronostic:
DG2 2+
Cota
2.53
Sacachispas vs San Miguel
Pronostic:
3+
Cota
2.30
Dukla P vs Slovan L.
Pronostic:
DG2 2+
Cota
2.14
Cota finala: 21.79
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro