Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 15.30

Fortuna

Brighton - Tottenham

Ocupanta locului 13 in Premier League, Brighton primeste vizita celor de la Tottenham. Gazdele cu 35 de puncte par scapate de la retrogradare, cu un joc frumos si deschis cei de la Brighton fiind nou promovati se lauda cu doar 4 infrangeri pe teren propriu.

cota2.ro

Gandindu-ne ca Brighton nu are nimic de pierdut si prestand acelasi fotbal deschis vor reusi sa marcheze o data (22-24 fiind golaverajul pe teren propriu in 17 meciuri) Tottenham vine ranita dupa infrangerea de pe teren propriu 1-3 cu Manchester City si o eventuala infrangere astazi ar putea pierde legatura cu Big4.


Inter - Cagliari

Inter ocupa locul 5 in Seria A insa echipa nu trece prin cele mai bune momente, in ultimele 3 jocuri in deplasare in care nu au reusit sa marcheze facand 2 egaluri 0-0 cu Milan si Atalanta pierzand la Ac Torino 1-0.

Cagliari pare scapata de retrogradare locul 14 cu 32 de puncte, la diferenta de 5 puncte de primul loc retrogradabil si venind dupa victoria cu 2-1 impotriva celor de la Udinese le da incredere ca vor avea un final de sezon linistit, iar o deplasare cu un Inter Milano in foame de puncte si de goluri nu pare genul de meci pentru care ar lupta, mai ales ca sunt lipsiti de mijlocasii centrali Barella si Cigarini ambii suspendati dupa cartonasele galbene incasate in ultimul meci.


Villareal - Leganes

Villareal face meciuri spectaculoase insa nu vin punctele in ultimele 3 meciuri au pierdut in deplasare la Malaga, au pierdut acasa cu Bilbao 1-3 si-au facut un egal tot pe teren propriu 2-2 cu Sevilla echipa cu care se afla in lupta directa pentru locul 5 ce duce in Europa League.

Cu siguranta vor aborda acest meci cu dorinta de victorie si insusirea celor 3 puncte insa Leganes ne-a demonstrat ca este o echipa imprevizibila si chiar daca si-a depasit conditia in acest sezon, fiind la 13 puncte de retrogradare cu siguranta i-si vor dori sa mai adunce ceva puncte pana la finalul sezonului. Chiar daca bookmakeri nu se asteapta la un meci cu multe goluri, pentru un over 2.5 avem o cota de aproape 2.20 eu mizez pe macar un gol in fiecare dintre reprize, nu vad un meci in care ambele echipe sa se apere.


Gent - Genk

Un ultim meci din Play-offul Belgiei ne aduce fata in fata pe Gent locul 3 inca in lupta pentru titlu si pe Genk locul 6, echipa ce inca mai spera sa prinda un loc de cupele europene. Mizez pe o victorie a celor de la Gent care dupa ce au castigat in deplasare la Anderlecht locul 2 cu 0-2 si-au batut acasa 1-0 pe Club Brugge locul 1 au "reusit" contraperformanta de a pierde in deplasare la Standard Liege cu 1-0 dupa un gol venit in minutele de prelugiri si din lovitura de pedeapsa.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Brighton vs Tottenham
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza si Tottenham castiga
Cota
2.85
Inter vs Cagliari
Pronostic:
Inter da gol in ambele reprize
Cota
1.80
Villareal vs Leganes
Pronostic:
Gol in ambele reprize
Cota
1.00
Gent vs Genk
Pronostic:
1 DNB
Cota
1.00
Cota finala: 5.13
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro