Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.74

BETFAIR SPORTSBOOK

Millonarios v Deportivo Lara se intalnesc in etapa a 3-a a grupei G, in Copa Libertadores. Oaspetii se afla pe penultimul loc cu 3 puncte, la doua in fata gazdelor. Millionarios sunt favoriti clar astazi, cota la victorie este de numai 1.20, cu cele 3 puncte vor trece pe locul 2, care merge in faza urmatoare. Am ales un alt tip de pariu care consider ca are o sansa foarte mare de a fi castigator, in conditiile in care Milionarios a inceput in forta ultimele meciuri de pe teren propriu, si a obtinut multe lovituri de colt, chiar din prima repriza. La inceputlui lunii i-a invins cu 4-1 pe Bucaramanga, meci in care au avut 14 cornere.

Pentru a fi castigator trebuie ca numarul total al loviturilor de colt din prima repriza inmultit cu numarul total al loviturilor de colt din a doua repriza sa fie de minim 16. Ma astept ca ei sa aiba 4 cornere in prima repriza, iar in a doua sa mai fie 4, dar poate avea si Lara cornere, evident. Totusi, daca nu sunt 4 la pauza se pot mai multe in repriza secunda.

cota2.ro


Toronto FC si Guadalajara vor juca finala Ligii Campionilor CONCACAF. Gazele au castigat ultimele 3 meciuri de acasa: 2-1 Tigres, 3-1 Real Salt Lake, 3-1 America si cred ca vom vedea si de aceasta data cel putin doua goluri, deoarece se va juca in dubla mansa si vor dori sa obtina un scor bun acasa. Oaspetii au jucat 9 meciuri in toate competitiile in deplasare in 2018, iar 9 dintre ele au fost cu minim 2 goluri.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Millonarios vs Deportivo Lara
Pronostic:
Lovituri de colţ multiple (1.rep. X rep.2) - Peste (+15.5)
Cota
1.90
Toronto FC vs Guadalajara
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.44
Cota finala: 2.74
Profit: 12.18
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro