Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.11

UNIBET

FC Midtjylland si Brøndby IF se lupta pentru primul loc, ambele avand acelasi numar de puncte. Este un meci imprevizibil, intrucat cele doua formatii au 5 victorii consecutive si isi doresc sa continue seria. Brondby era cat pe ce sa piarda primul loc in etapa trecuta, acestia au fost condusi de Copenhaga din minutul 21, iar in 70 scorul se putea face 2-0, daca nu ratau penalty. Totusi au reusit sa intoarca scorul, ultimul gol a fost in minutul 90, din lovitura libera. Consider ca un pariu pe numarul total de cornere este cel mai potrivit aici, deoarece vor fi multe atacuri si aparatorii nu vor risca la fazele periculoase. Brondby i-a invins pe acest teren in martie, cu 1-0, meci in care au fost nu mai putin de 21 de cornere, si desi au deschis scorul in minutul 21 acestia au continuat sa atace, 11 dintre cele 17 cornere pe care le-au avut au fost in repriza secunda. O alta optiune ar fi ca oaspetii sa aiba minim 6 cornere, dar avand in vedere ca si Midtjylland a obtinut multe cornere si faptul ca pot trece pe primul loc daca inving astazi, am ales ca numarul total de cornere sa fie de minim 11.


cota2.ro

CS U Craiova nu a pierdut pe noul stadion, iar Botosani are probleme mari in atac. Mingea va sta mai mult la gazde si ma astept ca oaspetii sa aiba cel putin 3 cartonase, asa cum s-a intamplat in ultimele 4 deplasari din 2018. Arbitrul va fi Horatiu Fesnic, care a acordat nu mai putin de 10 cartonase galbene in ultimul meci, Botosani - Voluntari.


Fenerbahçe si Beşiktaş A.Ş. vor juca returul din semifinala Cupei.

Cred ca Fenerbahce nu va pierde astazi, deoarece oaspetii au reusit sa castige doar 4 din cele 15 meciuri jucate in deplasare in acest sezon, iar pe acest teren nu au mai castigat din 2009. Fenerbahce are sanse mici la campionat, asadar trebuie sa castige cupa. Meciul din tur a fost foarte disputat, au fost 3 eliminari si desi scorul a fost 2-2, Fenerbahce a dat golul 2 la un minut dupa ce a luat rosu, iar golul egalizator a venit tot cand jucau in inferioritate.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Midtjylland vs Brøndby IF
Pronostic:
Total cornere - Peste 10.5
Cota
1.46
CS U Craiova vs FC Botoşani
Pronostic:
Total cartonașe oaspeti - Peste 2.5
Cota
1.48
Fenerbahçe vs Beşiktaş A.Ş.
Pronostic:
1X
Cota
1.00
Cota finala: 2.16
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro