Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.15

BETFAIR SPORTSBOOK

Baseball:


cota2.ro

Atlanta Braves disputa meciul 2 al seriei cu New York Mets in acesta noapte. Ambele echipe au inceput sezon bine, gazdele au 11-7 bilant in timp ce oaspetii 13-5. Atlanta a reusit multe run-uri in acest sezon, inclusiv 12 in primul meci castigat la 4 insa Syndergaard ar trebui sa le mai potoleasca aceasta sete, pitcherul vizitatorilor avand cifre impresionabile, in plus Mets au 6-1 bilant in deplasare castigand 5 din ultimele 6 dispute directe si 18 din precedentele 24 de vizite aici.


Arizona Diamondbacks si San Diego Padres deschid seria in aceasta noapte. Voi merge pe mana liderului din NL pentru ca forma din startul sezonului e de luat in seama, echipa straluceste la toate capitolele si intalneste o formatie cu un record negativ si evolutii modeste pana acum. Arizona si-au dominat actualii adversari in ultimele sezoane mai ales in propriul fief si astazi au toate atuurile pentru a obtine un succes lejer.


Oakland Athletics are o misiune dificila cu liderul din AL, Boston Red Sox. Merg evident pe mana oaspetilor, acestia cu bilantul de 16-2 de pana acum au uimit si continua sa fie constanti. Vizitatorii prezinta cifre impecabile si conduc Liga la un capitol foarte important, la lovire au o medie de .287 . Gazdele nu stau rau in clasament mai ales acasa insa au o serie infernala cu o formatie de produce peste 5 run-uri/meci in mecie departe de casa si cedeaza mai putin de doua.








Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Atlanta Braves vs New York Mets
Pronostic:
2
Cota
1.70
Arizona Diamondbacks vs San Diego Padres
Pronostic:
1
Cota
1.75
Oakland Athletics vs Boston Red Sox
Pronostic:
2
Cota
1.73
Cota finala: 5.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro