Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

BETANO

Moghreb Tetouan are o forma excelenta, 5 victorii si un egal in ultimele 6 meciuri, in care nu au primit nici un gol. Vor sa se distanteze de zona rosie, si trebuie sa continue seria. Vor intalni un adversar de la jumatatea clasamentului, care a remizat 3-3 in etapa trecuta, dar care in deplasare are 9 infrangeri. Totusi au pierdut in unele meciuri cu 5-2 si 4-3 asa ca voi merge pe gazde sa inscrie cel putin un gol.


cota2.ro

1. FC Kaiserslautern este pe ultimul loc, dar totusi mai are sanse matematice de salvare. Dynamo Dresden este deasupra liniei rosii, dar la egalitate de puncte cu St. Pauli. Gazdele nu au ce apara asa ca ar trebui sa vedem cel putin doua goluri. Kaiserlautern a castigat cu 2-1, in 2017, cealalta partida termiandu-se 3-3, ambele pe terenul lui Dresden.


Jönköpings Södra si Osters IF cauta prima victorie din acest an, este etapa a 4 si este timpul sa adune puncte. Osters a inscris in toate cele 3 meciuri dar a reusit sa obtina doar un punct, in egalul de acasa cu Degerfors, scor 2-2. Toate cele 3 meciuri jucate de cele doua au fost cu minim 2 goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mat Maghrib Association Tetouan vs Ock Olympique de Khouribga
Pronostic:
Total goluri gazde - Peste 0.5
Cota
1.25
1. FC Kaiserslautern vs Dynamo Dresden
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.22
Jönköpings Södra vs Osters IF
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.33
Cota finala: 2.03
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro