Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.22

UNIBET

Deportivo Riestra si Aldosivi se intalnesc in penultima etapa din Prima B Nationala.


cota2.ro

Riestra se afla pe ultimul loc, dar a fost depunctata cu 20 de puncte dupa incidentele din meciul de promovare de anul trecut. In decembrie s-a decis ca penalizarea sa se reduca la 10 puncte. Acestia asteapta o noua decizie si spera sa le fie returnate si cele 10 puncte. Este o situatie neobisnuita, decizia este asteptata si de alte echipe, deoarece rambursarea punctelor ar ridica-o deasupra zonei de retrogradare. Ultimele 6 echipe retrogradeaza.


Aldosivi se poate intoarce in prima liga dupa numai un an, daca va castiga astazi urca pe primul loc, iar in ultima etapa trebuie sa castige cu Estudiantes de San Luis, echipa de pe locul 21 care a pierdut 7 din cele 11 meciuri din deplasare. Vor avea un meci foarte greu, deoarece Riestra a pierdut doar 3 meciuri acasa, dar avand in vedere ca totul depinde doar de ei pentru a promova direct de pe primul loc, voi miza sa castige cel putin o repriza.


Chelsea U19 si Barcelona U19 vor juca finala UEFA Youth League. Londonezii inscriu multe goluri, dar le si primesc cu usurinta. Catalanii au o aparare buna, dar in semifinala au trecut de City cu 5-4. Cred ca va fi un spectacol total, cu cel putin 3 goluri.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Deportivo Riestra vs Aldosivi
Pronostic:
Echipa oaspete va câştiga cel puțin o repriză - Da
Cota
1.68
Chelsea U19 vs Barcelona U19
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
1.32
Cota finala: 2.22
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro