Ponturi Pariuri Fotbal Paradou AC vs ES Setif

Fortuna

Paradou AC sarbatoarea in urma cu un an promovarea in prima liga, de pe prima pozitie, iar ES Setif castigarea campionatului.


cota2.ro

Cele doua echipe se afla la jumatatea clasamentului, cu 4 etape inainte de finalul acestei editii a campionatului. Gazdele nu cred ca mai pot spera la podium, deoarece au cu 7 puncte mai puntin decat echipa de pe locul 3, in timp ce oaspetii se afla la o distanta de numai 4 puncte de locul 2, loc de Liga Campionilor CAF. Desi diferenta este mica, sunt alte 3 echipe in fata celor de la Setif care trag pentru podium, asa ca cele 3 puncte sunt foarte importante. Acasa au 9 victorii 2 egaluri si 2 infrangeri (23 goluri inscrise si 10 primite), dar in deplasare au reusit sa castige doar un singur meci, 7 au fost egaluri.


Media de varsta a gazdelor este de 22,6 ani, in ultima infrangere de acasa, 1-5 cu MC Alger au avut 8 jucatori de 21-23 de ani, in timp ce media de varsta a oaspetilor este de 25,4 ani si vin dupa o victorie cu 5-2 impotriva ultimei clasate. Consider ca experinta jucatorilor de la ES Setif, care este totusi campionata isi va spune cuvantul in acest meci extrem de important si vor reusi sa castige.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Paradou AC vs ES Setif
Pronostic:
2
Cota
2.62
Cota finala: 2.62
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro