Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.50

Fortuna

Marseille-Nice

Marseille se afla înaintea acestei partide pe locul 4 și cu o victorie azi poate urca pe 2 iar Nice e pe locul 7 și cu o victorie azi poate urca pe 5.Din aceasta cauză cred că va fi un meci spectaculos cu multe goluri și ținând cont și de meciurile directe unde s-au înscris de multe ori peste 1.5 goluri/meci voi juca și eu pe goluri.

cota2.ro


Roda-Den Haag

Un meci important pentru Den Haag care se afla pe locul 9 și cu o victorie azi poate urca pe un loc de promovare și de Play Off Europa League și cum în meciurile directe s-au înscris mai mereu multe goluri îl voi juca pe acest bilet la goluri cu speranța că Den Haag va înscrie cel puțin 2 goluri.


CSK Moscova-Arsenal Tula

In acest moment Moscova se afla pe locul 4 un loc de Europa League dar cu 3 puncte luate azi ar putea urca pe locul 3(loc de Champions League) .Având și avantajul de a juca acasă eu cred că va câștiga.


St.Etienna-Bordeaux

Il voi juca simplu ca primele două meciuri tot la goluri datorita meciurilor lor directe unde s-au înscris mereu multe goluri.Cred că vor înscrie ambele și părerea mea că meciul este de x ( dacă ați dori o cota mai mare)

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Marseille vs Nice
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.20
Roda vs Den Haag
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.18
CSK Moscova vs Arsenal Tula
Pronostic:
1
Cota
1.30
St Etienne vs Bordeaux
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.36
Cota finala: 2.50
Profit: 6.00
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro