Ponturi Pariuri Fotbal Midtjylland vs Horsens

BETANO

   Midtjylland are controlul total al ligii si sansele de a deveni campioni depind doar de ei. Confruntându-se astăzi cu Horsens, gazdele au toate sansele pentru a produce una dintre cele mai bune performanțe în cea mai importantă parte a sezonului. Forma gazdelor este una foarte buna , câștigând ultimele 4 jocuri Superliga, ultima victorie fiind in derby-ul cu FC Copenhaga.

   Oaspetii ar putea fi mulțumiți de performanțele actuale în acest sezon, în ceea ce privește calitatea și spiritul foarte ofensator de a juca fotbal deschis. Ei au fost echipa care au ajutat (indirect) pe Midtjylland sa ocupe in acest moment locul 1 in liga dupa ce au remizat impotriva celor de la Brondy , marcand golurile in finalul partidei (89min , respectiv 96min)

cota2.ro

  Faptul este că Horsens a arătat multe opțiuni disponibile pentru a aduce probleme adversarului, mai ales în segmentul de scor, marcand față de echipele de nivel superior, nu ii văd lipsiti de șansa de a marca astăzi împotriva gazdelor. 

  Gazdele complet ofensatoare, vor căuta un gol rapid, deschizând rapid meciul, căutând o victorie rapida împotriva echipei oaspete .Starea de spirit a lui Horsens este foarte buna , mai ales de la începutul celei de-a doua perioade a sezonului, marcand in ultimele 14 meciuri de 12 ori , mai ales împotriva echipelor ofensive

Midtjylland are 3-0 la întâlniri în acest sezon, bătând Horsens cu 4-2 acasă ,iar in meciurile din deplasare cu 0-1 și 0-2 . Judecând după situația actuală în care ambele părți se confruntă, nu se așteaptă nici un fel de de clementă din partea acestora.Mă aștept la o victorie a gazdelor și multe goluri.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Midtjylland vs Horsens
Pronostic:
1&+2,5 Goluri
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro