Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

BETANO

Belgia-Panama


cota2.ro

Primul meci pe acest bilet il voi juca pe doua nationale total diferite.Din punctul meu de vedere Panama este cea mai slaba echipa de la campionat iar Belgia este una din favoritele castigarii campionatului si la ce am vazut pana acum chiar are sanse(dar sa vedem azi sa nu cumva sa mai asistam la vreo surpriza).

Meciuri directe pana acum nu au iar ca o statistica in ultimele 5 meciuri Belgia a cam batut tot(doar o remiza cu Portugalia) iar Panama 3 infrangeri(una cu 6-0 de la Elvetia) o remiza si o victorie la limita cu Trinidad Tobago.


Sincer nu cred ca vom avea parte iar de vreo surpriza si cred ca Belgia va bate la scor!


Tunisia-Anglia


Al doilea meci cred ca va fi mai echilibrat deoarece Tunisia in pregatiri are doar o singura infrangere si aia la limita(1-0 cu Spania) in rest 2 victorii (Costa Rica si iran) si doua remize(Portugalia si Turcia) deci nu o vom subestima,.Anglia ce-i drept a mers mult mai bine in pregatiri (cel putin in ultimele 10 meciuri nu are nicio infrangere).


Diferenta de valoare intre cele doua este foarte mare Anglia avand un lot ce valoreaza aproape 900 mill euro iar Tunisia doar 58 de mill euro. Cota de 1.50 pe care ne-o ofera Betano pe victoria Angliei zic eu ca este foarte buna si voi profita de ea!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Belgia vs Panama
Pronostic:
1 & P 1.5g/meci
Cota
1.40
Tunisia vs Anglia
Pronostic:
2
Cota
1.50
Cota finala: 2.10
Profit: 6.60
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro