Ponturi Pariuri Fotbal Columbia vs Anglia

BETANO

Columbia-Anglia este cel mai echilibrat şi imprevizibil meci din optimile de finală ale Cupei Mondiale! De aceea, cota sudamericanilor mi se pare uriaşă şi voi merge pe un pariu împotriva tendinţelor.

Plec de la premiza că se vor înscrie cel puţin două goluri în timpul regulamentar, pentru că ambele au arătat defensive fragile dar şi atacuri devastatoare. Apoi, voi merge pe mâna Columbiei, din mai multe motive:

cota2.ro

  1. Columbia a avut o grupă ceva mai grea! Japonia, Senegal şi Polonia au fost adversari mai dificili decât Panama şi Tunisia. Cu Japonia, Columbia a pierdut, dar a jucat în 10 oameni şi a plecat şi cu handicapul unui penalty pentru niponi. De altfel, s-a văzut şi în meciul cu Belgia cât de greu este să joci împotriva Japoniei.
  2. Columbia are de partea sa experienţa! În timp ce Anglia este o naţională formată din jucători tineri, Columbia se află la apogeul unei generaţii.
  3. Cota Angliei este exagerată! Aşa cum spuneam şi mai sus, nu cred că este o diferenţă considerabilă între cele două echipe, astfel că este nejustificată cota 1.75 pentru 1X!

Un pariu pe calificarea Columbiei sau victoria în 90 de minute este destul riscant, astfel că am ales să merg pe un pariu dublu, la Betano: 1x şi peste 1.5 goluri

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Columbia vs Anglia
Pronostic:
1X & peste 1.5 goluri
Cota
2.85
Cota finala: 2.85
Profit: 9.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro