Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.26

BETFAIR SPORTSBOOK

3 Meciuri am selectat de la Wimbledon.

1. Pe tabloul masculin de simplu avem o confruntare latina intre Juan Martin del Potro si Feliciano Lopez. Argentinianul are un sezon aproape perfect, fiind in acest moment nr 4 in lume, in timp ce Lopez nu e in cea mai buna forma, de aceea merg pe mana lui "delPo" la victorie in cota 1,40.

cota2.ro

2. Pe tabloul masculin de dublu avem o confruntare intre un cuplu inedit, Ryan Harrison si Vasek Pospisil contra mult mai experimentatilor la dublu jucatori germani Petzschner si Puetz. Pospisil si Harrison au jucat doar de 2 ori impreuna, anul acesta, fara sa castige, cu toate ca sunt si jucatori de dublu experimentati. Germanii insa formeaza un cuplu mai inchegat, ei castigand recent titlul pe iarba de la Stuttgart. Mizez siazi pe victoria lor la cota 1.90.

3. In competitia feminina m-am oprit asupra duelului 100% australian dintre Daria Gavrilova si Samanthq Stossur. "Sam" conduce cu 3-2 la meciuri directe, dar una din victorii a fost datorita abandonului Dariei. Ma astept la un meci strans cu multe game-uri, mizez peste 20.5 gane-uri. TG2(20.5)- cota 1.60

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juan Martin del Potro vs Feliciano Lopez
Pronostic:
1
Cota
1.40
Harrison/Pospisil vs Petzschner/Puetz
Pronostic:
2
Cota
1.90
Daria Gavrilova vs Samatha Stossur
Pronostic:
TG2 (20.5)
Cota
1.60
Cota finala: 4.26
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro