Ponturi Pariuri Fotbal Câştigătoare trofeu vs CM 2018

BETANO

Încă dinaintea ultimei etape din grupe am mizat pe o finală Belgia - Croaţia care era cotată la vremea respectivă la 50.


cota2.ro

Pontul şi analiza mea destul de amplă, aici: Pariu finaliste 24 iunie

Am apelat deja la opţiunea cash out care mi-a oferit posibilitatea unui câştig de cotă 10. Apoi, supralicitez pariul iniţial:

Analizând cele 4 echipe şi cele două semifinale, am ajuns la concluzia că cine va câştiga confruntarea Franţa - Belgia, va câştiga acest turneu. Cele două semifinale sunt foarte greu de prezis, dar am făcut o analiză succintă a fiecărei naţionale. Cotele sunt la Betano:


Croaţia 5.30 : Cu o evoluţie bună în grupe, dar sub aşteptări în optimi şi sferturi şi chiar dacă a ajuns până aici, n-a întâlnit adversari "premium". Nigeria şi Islanda erau pretendente la optimi în cel mai optimist scenariu, Argentina s-a prezentat deplorabil iar cu Danemarca şi Rusia chiar a avut nevoie de lovituri de departajare. De notat că vine după patru reprize suplimentare în care efortul a fost uriaş. Principala calitate a Croaţiei este forţa fizică iar acest turneu a devenit deja extenuant pentru anumiţi jucători care vin şi după o perioadă grea şi aglomerată la club.

Croaţia ajunge aproape "prăbuşită" în semifinale şi probabil nu va putea juca la cel mai ridicat nivel şi nici cu cel mai bun 11!


Anglia 3.65 : Supriză plăcută, mai proaspătă, cu un moral şi o exprimare în teren mai bune, decât Croaţia. Va fi o semifinală nu la fel de spectaculoasă ca cealaltă, dar cu siguranţă mai disputată, unde efortul fizic şi determinarea vot fi factori cheie. Cel mai mare neajuns al echipei lui Southgate este că lotul este încă "under construction". Sunt mulţi jucători care au fost folosiţi sporadic sau cei care sunt piese importante la club, nu sunt la echipe cu pretenţii. Englezilor le lipseşte experienţa, iar aşteptările au devenit mari în insulă.

La capitolul entuziasm, Anglia stă cel mai bine dintre cele patru rămase, la experienţă, cel mai rău!


Franţa 3.05 : calificarea fără dubii în faţa Uruguayului a făcut din Franţa principala favorită a turneului. Să nu uităm însă că a avut o grupă facilă şi a primit trei goluri de la Argentina. Confruntarea cu Belgia este foarte greu de prezis, însă cred cu convingere că cine câştigă această semfinală va fi favorită cu argumente multiple în ultimul act. De multe ori la acest turneu, echipa lui Deschamps a arătat şi momente în care echipa părea puţin blocată. Franţa este extrem de puternică, dar pare că doar îşi maschează slăbiciunile arătate cu Peru şi Australia, dar şi naivitatea defensivei din meciul cu Argentina.

Franţa e cea mai puternică echipă rămasă, dar îi lipseşte uneori chimia dintre jucători!


Belgia 3.80 : are cea mai bună generaţie a sa din istorie, o generaţie care parcă a fost construită pentru acest apogeu. Pentru Belgia, prezenţa în semifinale este deja o performanţă (şi nu chiar întâmplătoare) şi ceea ce urmează va fi un bonus extraordinar. Tocmai această lipsă de presiune se va răsfrânge pozitiv asupra jucătorilor care se pot exprima mult mai uşor cu Roberto Martinez decât au făcut-o cu Marc Wilmots. Jocul prestat cu Brazilia a fost strălucitor iar Belgia a făcut spectacol şi în grupă, mai ales cu Tunisia. Să nu uităm nici de revenirea de senzaţie cu Japonia. "Triunghiul" De Bruyne-Hazard-Lukaku este cel mai productiv de la această Cupă Mondială.

Belgia a avut, per ansamblu, şi cei mai grei adversari şi cel mai impresionant joc!

Status proiect "cota 3 pe mondial":

-5 unităţi

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Câştigătoare trofeu vs CM 2018
Pronostic:
Belgia câştigă Cupa Mondială
Cota
3.80
Cota finala: 3.80
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro