Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.47

BETANO

Vitebsk-Gomel


cota2.ro

Dupa 14 etape in Belarus Vitebsk se afla pe pozitia 4 in clasament avand 28 de puncte la doar 1 punct de locul 3 iar Gomel pe locul 14 cu doar 10 puncte.Vitebsk vine dupa un egal in deplasare cu ultima clasata iar Gomel dupa infrangere usturatoare un 6-0.Vitebsk nu isi permite sa se incurce din nou mai ales ca are joc acasa iar Gomel dupa un 6-0 sunt cu moralul la pamant si cred ca va incasa din nou multe goluri.

Voi merge direct 1 solist acest meci ptr ca am mare incredere ca Vitebsk va face un joc bun si vor rezolva partida inca de la pauza.


Slutsk-Gorodeja


Pentru ca nu avem o oferta bogata azi voi ramane tot in Belarus si voi merge din nou pe o favorita.De data aceasta am ales o echipa care se afla pe la mijlocul clasamentului si ultima clasata Gorodeja.Ambele vin dupa meciuri bune,Slutsk dupa o victorie in deplasare iar Gorodeja dupa o remiza cu Vitebsk dar la ei acasa.

Voi juca la fel 1 solist pentru ca jucand acasa Slutsk nu cred ca se poate incurca cu ultima clasata chiar daca vin dupa un rezultat bun si cred la fel ca va fi un meci cu multe goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Vitebsk vs Gomel
Pronostic:
1
Cota
1.50
Slutsk vs Gorodeja
Pronostic:
1
Cota
1.65
Cota finala: 2.47
Profit: 7.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro