Ponturi Pariuri Handbal România U20 F vs Danemarca U20 F

Fortuna

România U20 F si Danemarca U20 F au ratat calificarea in semifinale si vor lupta maine de la ora 16:00 pe arena Fonix Hall din Debrecen pentru locurile 5-8, meci fara miza in care ar trebui sa avem multe reusite.


cota2.ro

Despre loturile celor doua nationale nu aducem in discutie decat faptul ca nordicele sunt mai valoroase pe hartie insa nu cred ca sunt sanse sa fie o diferenta la fel de mare ca-n meciul din grupe, atunci danezele au izbutit un succes categoric, 42:23. Chiar ma astept la o surpriza si as indrazni sa mizez pe o victorie a tricolorelor, asta in masura in care ambele combatante vor oferi mai multe minute jucatoarelor ce au jucat mai putin la acest Mondial.


Romania a pierdut cu Ungaria in optimi dupa ce au condus cu 3 lungimi la pauza in timp ce Danemarca a fost umilita 16:24 de Coreea de Sud.


Pragul initial a fost de 53.5 pentru acest duel iar acum a ajuns la 54.5, pana maine sunt sigur ca va mai creste pentru ca e un meci cu potential ridicat de goluri si se vor arunca si mai multi bani pentru acest over.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
România U20 F vs Danemarca U20 F
Pronostic:
peste 54.5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro