Ponturi Pariuri Baschet Peter Sagan vs restul rutierilor

UNIBET

Nu avem sectiune dedicata CICLISMULUI insa eu sunt un impatimit al acestui sport si urmaresc in special marile tururi. Pana la etapa de astazi am avut o saptamana dedicata sprinterilor si cei care au iesit la interval sunt Gaviria, Groneweger si Sagan, fiecare acumuland cate doua victorii de etapa. Astazi mizez pe Sagan, el e marele favorit al etapei si tinand cont de traseu el are cele mai mari sanse la victoria de etapa.


cota2.ro

Gaviria a avut pana acum cel mai bun trenulet insa ultimele doua etape i-au revenit olandezului Groneweger dar Sagan a fost mereu acolo in fata la finish, dand dovada ca e unul dintre principalii sprinteri ai momentului. Liderului echipei BORA se simte foarte bine si a declarat ca va da totul pentru victoria de astazi tinand cont ca maine e zi de pauza.


Astazi am putea avea cateva cutremure in clasamentul general, avea 15 portiuni de pavate pe traseul de 156.5 km care aduna in total 21.7 km de traseu non-asfalt. Finalul va fi pe bulevardul Maxence Van der Meersch, aproape de legendarul velodrom 'Le Stab'. Diferentele se pot face pe aceste portiuni de pavate si liderii echipelor dar si favoritii la tricoul galben au nevoie de cei mai buni locotenenti pentru etapa de astazi, una esentiala in economia turului. Sagan este un tip inteligent si cu siguranta daca simte ca echipa nu-l poate ajuta se va lipi de cei mai buni rutieri din apropierea sa pentru a ajuge la final printre primii. Ca alegere secundare va pot indruma catre clasarea in top a liderului clasamentului general, Van Avermaet( locurile 1-3 @ 3.25), care dispune de o echipa puternica si care a declarat la randul sau ca vrea sa pastreze tricoul galben inainte zilei de pauza.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Peter Sagan vs restul rutierilor
Pronostic:
Sagan castiga etapa
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro