Ponturi Pariuri Fotbal Franța vs Croația

BETANO

Croația a fost una dintre cele mai agresive echipe de la acest turneu final și cred cu convingere că va merge pe aceeași linie și în finală.

Selecționata condusă de Zlatko Dalic va încerca să compenseze viteza și tehnicitatea francezilor cu un joc fizic și agresiv. Cu Anglia, în semifinale, Croația a faultat de 23 de ori (cu tot cu prelungiri, dar în timpul regulamentar a avut 18 faulturi) și nu văd absolut niciun motiv pentru care, în fața Franței (teoretic un adversar mai bun care va avea mai mult mingea și va face tranziția și mai rapid decât oponenta din semifinale) să nu fie la fel de agresivă. Deloc de neglijat faptul că unii francezi simulează destul de mult și există o posibilitate destul de mare să obțină și câteva faulturi gratuite.

cota2.ro

Arbitrul partidei va fi Nestor Pitana, care a arbitrat și Franța și Croația la acest turneu, cu Uruguay, respectiv cu Danemarca.

Linia faulturilor făcute de Croația este destul de sus, la 16.5, dar cred că această cifră va fi atinsă fără probleme. Există și varianta de siguranță: peste 14.5, la o cotă de 1.60

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Franța vs Croația
Pronostic:
total faulturi Croația: peste 16.5
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro