Ponturi Pariuri Baschet Boston Red Sox vs Toronto Blue Jays

UNIBET

Ca si ieri aleg un meci din Baseball care a carui cota are mare valoare, Boston Red Sox va pierde in opinia mea meciul 4 al seriei cu Toronto Blue Jays.


cota2.ro

Liderul L.A. s-a impus cu 6-2 in meciul 3 dupa 4 run-uri inscrise in mansa extra, deci per total seria a fost echilibrata, 1-1 la meciuri dupa primele doua jocuri. Acum Toronto se bazeaza pe Marcus Stroman la aruncat, pitcherul acesta avand un sezon slab din cauza unei accidentari insa experinta si mentalitatea sa il plaseaza in topul aruncatorilor din Liga, el putant sa faca diferenta in orice moment iar ultima sa evolutie a fost excelenta, oferind doar un run celor de la Braves intr-o victorie 6-2 a echipei sale. Boston are un sezon magic si conduce Liga la multe capitole iar slabiciunile le-a aratat in aceste dueluri cu Toronto. Gazdele sunt pe primul loc la capitolul lovire si run-uri marcate iar astazi il trimit pe movila pe Brian Johnson, acesta face al-4-lea start al sezonului si are 1-2 bilant si 4.23 ERA.


Toronto a castigat 4 din ultimele 5 meciuri cand au jucat cu o echipa cu record pozitiv si l-au trimis la start pe Stroman, totodata lotul gazdelor e foarte decimat de accidentari si lipsesc in continuare 10 jucatori iar oaspetii dispun de multe guri de foc la capitolul Batting si cu siguranta vor puncta des.




Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Boston Red Sox vs Toronto Blue Jays
Pronostic:
H2 (-1.5 run-uri)
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro