Ponturi Pariuri Fotbal BARGUiL vs pluton

UNIBET

Astazi avem o etapa extrem de interesanta in Turul Frantei si voi miza pe favoritul gazdelor, al francezilor mai bine zis, Warren Barguil. (PONT CICLISM) .


cota2.ro

Traseul prezinta o distanta relativ scurta(108.5 km), a doua cea mai scurta etapa din aceasta stagiune tinand cont ca e etapa montana. Ieri am avut tot o etapa in munti dar cu finish in coborare insa astazi finalul e situat la inaltime, pe La Rosiere, un versant cu 17.6 km lungime si 5.8% panta medie. pana acolo rutierii mai trec peste 3 catatari foarte grele cu pante medii de 8,2%, 7,7% respectiv 6,5%.


Ieri s-a impus un rutier care nu conta pentru clasamentul general iar astazi cred ca se va repeta istoria. Barguil e un specialist al catararilor si are peste 11 minute in spatele tricoului galben, astfel vad un eventual atac al acestuia inca de pe a 3a catarare, pentru a scapa de ceilalti favoriti printre care se numara Froome, Quintana sau Valverde. Ca pont secundar ca propun clasarea in top 3 a lui Daniel Martin, acesta are deja o victorie de etapa si e genul de rutier care iubeste acest final iar potentialul si forma lui sunt la cote inalte.



Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
BARGUiL vs pluton
Pronostic:
1
Cota
5.75
Cota finala: 5.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro