Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs FC Botoșani

BETANO

Noul sezon de Liga 1 debutează cu confruntarea dintre campioana CFR Cluj și FC Botoșani. Campioana României se pregătește intens de primul meci cu Malmo, din preliminariile Ligii Campionilor și, probabil, se va menaja pe cât posibil în acest meci.

FC Botoșani are un adevărat complex în deplasările din Gruia: în cele 6 meciuri jucate pe terenul clujenilor, a pierdut de 5 ori și a remizat o singură dată. Mă aștept la un meci destul de închis, mai ales că FC Botoșani s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate.

cota2.ro

Debuturile de sezon în România sunt, în general, zgârcite în ocazii și, implicit, goluri. În mod normal, cele două echipe nu sunt încă la parametri optimi. De altfel, Edi Iordănescu a și declarat că și-ar fi dorit ca jucătorii transferați în această vară să fi venit ceva mai devreme. Au fost destul de multe schimbări la nivel de lot la ambele echipe, astfel că nu avem prea multe premize de goluri în această confruntare.

În ultimele două meciuri de acasă cu FC Botoșani, CFR a marcat un singur gol și acela tocmai în minutul 90: 0-0 în sezonul trecut și 1-0 în urmă cu stagiuni.

Un argument în plus este și faptul că partida va fi arbitrată de Marcel Bîrsan, unul dintre arbitrii care fragmentează mult jocurile.

Cred că partida va începe cu câteva zeci de minute de adaptare, prudență și studiu al adversarului, astfel că voi plasa o miză maximă pe acest eveniment, la Betano:

niciun gol până în minutul 30  1.75

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs FC Botoșani
Pronostic:
următorul gol până în min. 30: NU
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro