Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.71

NetBet

Baseball:


cota2.ro

Detroit Tigers a pierdut la limita meciul 1 cu Boston Red Sox, 0-1, iar astazi incearca sa egaleze seria. Boston continua sa domine MLB-ul la capitolul batai si run-uri marcate iar cu Brian Johnson (1-2 record si 4.20 ERA) pe movila s-a impus in precedentele 9 meciuri cu fiecare ocazie.


Tampa Bay Rays are o perioada recenta de vis si esecul din primul meci al seriei cu Miami Marlins ar putea fi uitat astazi. Rays sunt 17-4 in ultimele jocuri de acasa si acum au un pitcher (Stanek) la start cu cifre incredibile, 1-2 bilant si 2.08 ERA in timp ce Miami se va baza pe Lopez, aruncator ce permite 6 run-uri/meci.


Kansas City Royals a reusit a-3a victorie in ultimele 16 jocuri chiar in meciul de deschidere cu Minnesota Twins insa ma astept la alt deznodamant astazi. Gemenii s-au impus in 10 din ultimele 13 jocuri si lupta in continuare pentru post-sezon pe cand Royals au pierdut fiecare din ultimele 7 meciuri cand Junis a inceput pe movila, fiecare din ultimele 5 jocuri de acasa si 4 din ultimele 5 jocuri in fata unui adversar din L.A. Central.





Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Detroit Tigers vs Boston Red Sox
Pronostic:
2
Cota
1.67
Tampa Bay Rays vs Miami Marlins
Pronostic:
1
Cota
1.69
Kansas City Royals vs Minnesota Twins
Pronostic:
2
Cota
1.67
Cota finala: 4.71
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro