Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.70

BETFAIR SPORTSBOOK


Liverpool și Borussia Dortmund promit spectacol la International Champions Cup, într-un meci special pentru Jurgen Klopp, care își va întâlni din nou fosta echipă.


cota2.ro

Klopp și-a întărit serios echipa în această vară, iar englezii au de gând să facă un nou sezon remarcabil, după ce i-au adus pe Anfield pe Alisson, Fabinho și Keita.


De cealaltă parte, Borussia încearcă să oprească supremația rivalei Bayern, iar echipa preluată în această vară de Favre a învins-o pe Manchester City la International Champions Cup, scor 1-0 (gol Mario Gotze, din penalty).


Chiar dacă Dortmund a marcat o singură dată cu City și a scăpat fără gol primit în fața oamenilor lui Guardiola (Pep a aliniat o formulă fără multe dintre vedete), mă aștept ca de această dată să avem spectacol.


Liverpool nu se va baza pe Salah și Mane, însă Keita, Fabinho și ceilalți sunt gata să-i demonstreze lui Klopp de ce sunt în stare. Dortmund joacă și ea spectaculos, așa că ar trebui să avem un amical plin de ocazii și de faze superbe, în care ambele echipe să marcheze și să avem cel puțin trei goluri în meci.


Atât Liverpool, cât și Dortmund, sunt la începutul perioadei de pregătire, iar rezultatul nu este atât de important, mai ales într-un astfel de moment. Nemții vor juca primul meci oficial peste o lună (20 august, cu Furth, în Cupa Germaniei), în timp ce Liverpool va debuta în noul sezon de Premier League pe 12 august, cu West Ham (pe teren propriu)


De altfel, tot cu Klopp pe bancă, Liverpool a trecut spectaculos de Dortmund în Europa League, acum doi ani. A fost 1-1 în Germania și 4-3 în Anglia. Conduși cu 1-3, cei de la Liverpool au revenit incredibil, punctând de trei ori în mai puțin de 30 de minute. Viitorul Constanta


Pare sa aiba parte de un meci de debut usor, asta daca e sa tinem cont de faptul ca evolueaza cu o echipa nou promovata.

Vine dupa doua meciuri destul de slabe cu Racing Luxemburg, in ciuda faptului ca au obtinut calificarea, acestia nefiind capabili sa castige pe teren propriu. Acum sper sa faca spectacol si vor marca 2+ goluri. Dunarea Calarasi

  • A obtinut promovarea in Liga 1 fara prea mari probleme, avand parte de un parcurs excelent in liga secunda.
  • Are drept obiectiv evitarea retrogradarii, iar la cum arata lotul acestora, chiar au sanse reale de a se mentine in prima divizie.
  • Spera sa inceapa cu dreptul aceasta editie a Ligii 1, iar pentru ei chiar si un egal ar fi un rezultat pozitiv.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Liverpool vs Dortmund
Pronostic:
Ambele marchează- Da
Cota
1.57
Viitorul Constanța vs Dunărea Călărași
Pronostic:
Echipa gazdă peste 1.5 goluri
Cota
1.00
Cota finala: 1.57
Profit: 5.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro