Ponturi Pariuri Fotbal Union Comercio vs Real Garcilaso

BETFAIR SPORTSBOOK

Peru, Apertura, 25.07.2018 (23:30)

Union Comercio ocupa locul 12 in clasament, ultimele 6 rezultate indica faptul ca moralul jucatorilor nu este prea bun, au obtint doar 5 puncte din totalul de 18 disponibile, insa 4 dintre ele au fost in deplasare, unde au inscris doar un gol si au primit 10. Pe acest teren nu a mai pierdut de 6 meciuri, in Apertura are 2 victorii si un egal (4 goluri inscrise si niciunul primit).Intalneste o formatie dificila, cu aceleasi probleme in deplasare, unde primesc goluri cu usurinta (3 goluri inscrise si 10 primite), dar pe care nu a invins-o de 6 meciuri (2 egaluri si 4 infrangeri), Real Garcilaso a castigat cu 5-2 in martie, o luna mai tarziu au remizat 2-2 aici.

cota2.ro

Gazdele nu vor beneficia de sprijinul prea multor suporteri, desi Estadio IPD de Nueva Cajamarca are 12.000 de locuri, la ultima intalnire au fost prezenti doar 395.

Oaspetii ar putea avea probleme cu temeperatura, care este mai mare ca in Cusco, la ora meciului va fi in de 27 grade Celsius, cu 10 mai mult.


Garcilaso vine pentru puncte si vom vedea un joc ofensiv de ambele parti.

Cred ca Union Comercio va trece usor de defensiva oaspetilor care arata rau in deplasare si vor reusi sa inscrie de cel putin doua ori, daca vor primi gol vor creste sansele.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Union Comercio vs Real Garcilaso
Pronostic:
Total goluri gazde 2+
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro