Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.62

BETANO

Am ales pentru turul doi preliminar un pariu pe cartonase.


cota2.ro

NK Osijek - Glasgow Rangers

5 meciuri au jucat croatii anul trecut in aceasta competitie acasa, 4 victorii si o infrangere. Au fost intre 4 si 7 cartonase galbene in total. Niciuna dintre ele nu este clar favorita, cred ca se va juca dur, o sansa mare sa vedem 3 cartonase.

Arbitrul Pawel Gil nu arata prea multe cartonase, totusi in 6 din cele 10 meciuri pe care le-a arbitrat anul asta a aratat minim 3, unul a fost cu 8.


Aberdeen FC - Burnley FC

8,70 Mio. € 156,75 Mio. €

Gazdele au o formatie solida, pe acest teren au pierdut doar un meci din ultimele 16, Celtic i-a invins cu 2-0, dar si-au luat revansa si au castigat cu 1-0 in deplasare. Au ceva jucatori indisponibili pentru acest meci, diferenta de valoare este uriasa, ma astept ca mingea sa stea mai mult la englezi. Cred ca vor primi cel putin doua cartonase, va fi nevoie de faulturi pentru a opri atacurile periculoase. Arbitrul este neamtul Daniel Siebert a aratat 5-6 cartonase galbene si unul rosu in ultimele 4 meciuri.


FC Santa Coloma - Valur Reykjavik

Islandezii pleaca cu prima sansa astazi, cota la victorie este 1.4, intalnste o formatie din Andora care de cativa ani nu reuseste sa castige cand scoate capul in Europa. Frustrarea este la ea acasa, cand vad ca nu au sansa incep sa curga cartonasele, in 2016 au pierdut cu 3-0 la Alashkert FC meci in care a primit 7 galbene si 3 rosii, in fata aceleasi formatii au primit 7 galbene acasa. In ultimul meci a primit doar 5 galbene, dar 3 au fost in reprizele de prelungiri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
NK Osijek vs Glasgow Rangers
Pronostic:
Total cartonașe - Peste +2.5
Cota
1.70
Aberdeen FC vs Burnley FC
Pronostic:
Aberdeen FC Total cartonașe - Peste 1.5
Cota
1.73
FC Santa Coloma vs Valur Reykjavik
Pronostic:
Total cartonașe - Peste +2.5
Cota
1.57
Cota finala: 4.62
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro