Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.07

BETANO

Un bilet pentru noaptea aceasta, primul meci incepe la 23:30.


cota2.ro

UTC De Cajamarca - Sporting Cristal

Cajamarca nu a pierdut acasa, nici Cristal in deplasare, ambele inregistrand o victorie si doua egaluri. Oaspetii sunt foarte buni in atac, cred ca vom vedea doua goluri cel putin, in 10 din cele 12 meciuri pe care le-au jucat pe terenul adversarilor in acest an au fost intre 2 si 8 goluri.


Vitoria BA - Sport Recife PE

Vitoria este deasupra liniei rosii, daca va castiga se va apropia la un punct de Sport Recife. Are doua victorii cu 1-0 acasa, insa in ultimele doua intalniri a castigat echipa din deplasare, cu 2-1 si 3-1, voi miza pe minim 2 goluri, maxim 5.


The Strongest - Jorge Wilstermann

De 7 ori s-au intalnit din 2017, toate au fost cu gol de ambele parti. Gazdele sunt favorite astazi, insa oaspetii au remizat acasa in meciul trecut, 0-0 si au de recuperat puncte, vor iesi la joc.


San Jose Oruro - Bolivar La Paz

Rezultate slabe inregistrate de oaspeti in ultimele 4 meciuri, au primit cate 4 goluri de la 3 echipe, iar de la alta doua, reusind sa inscrie doar de 4 ori. San Jose a pierdut cu 4-2 la The Strongest in meciul trecut, vor sa recupereze punctele, in ultimele doua intalniri i-au invins cu 2-0 si 4-0, cred ca le va da doua si astazi, stau mult mai bine cu moralul.


Gremio RS - Sao Paulo SP

Formatia gazda are cea mai buna defensiva, doar 6 goluri primite in 14 meciuri. Am mizat pe cornere deoarece se intalnsc doua echipe care au obtinut un numar mare de cornere, initial am vrut sa merg pe gazde, minim 6 cornere dar poate fi un 5-4. Sao Paulo se afla pe locul 2 si vrea sa tina pasul cu Flamengo, asa ca vor ataca si ei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UTC De Cajamarca vs Sporting Cristal
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.29
Vitoria BA vs Sport Recife PE
Pronostic:
Total goluri - 2-5
Cota
1.36
The Strongest vs Jorge Wilstermann
Pronostic:
Ambele echipe înscriu - Da (GG)
Cota
1.57
San Jose Oruro vs Bolivar La Paz
Pronostic:
San Jose Oruro - Peste 1.5 goluri
Cota
1.53
Gremio RS vs Sao Paulo SP
Pronostic:
Cornere - Peste 8.5
Cota
1.44
Cota finala: 6.07
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro