Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.05

BETFAIR SPORTSBOOK

Difaa H. Jdidi - ES Setif

Se intalnesc in etapa a 4-a in grupa B, in Liga Campionilor CAF. Difaa nu mai are nici o sansa daca nu castiga astazi, se afla pe ultimul loc in grupa, cu un punct. Va iesi la joc, in urma cu 10 zile au deschis scorul devreme, in minutul 4, in sa Setif a reusit sa revina, s-a impus cu 2-1.

cota2.ro


ES Sahel - Mbabane S.

Gazdele sunt pe 1, au ajuns in semifinale anul trecut. Pot rezolva calificarea cu o victorie, Mbabane este pe 2, se va multumi cu un egal. Am mizat pe 3 goluri deoarece sunt echipe ofensive, Sahel i-a invins cu 3-0 in deplasare in meciul trecut.


Mamelodi S. - AS Togo-Port

Surprinzator, Mamelodi se afla pe ultimul loc in grupa. Un egal ii va incura mult, asa ca trebuie sa castige. Togolezii i-au invins cu 1-0, dar in deplasare joaca slab, au 5 infrangeri consecutive.


Standard - Gent

Meciul de deschidere din prima liga Belgiana. Standard i-a invins cu 7-0 pe acest teren in 2013, de atunci au mai jucat 14 meciuri, in care nu s-au inscris mai mult de 5 goluri, doar o partida s-a terminat cu scor alb. Un gol ar trebui sa vedem, ambele au atacanti buni.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Difaa H. Jdidi vs ES Setif
Pronostic:
2+
Cota
1.50
ES Sahel vs Mbabane S.
Pronostic:
3+
Cota
1.50
Mamelodi S. vs AS Togo-Port
Pronostic:
1
Cota
1.22
Standard vs Gent
Pronostic:
1-5
Cota
1.11
Cota finala: 3.05
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro