Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

BETANO

Sunt destul de greu de prezis cele două meciuri de azi, din Liga 1. Totuși, am ales două cote combinate, bazându-mă pe forma arătată de Iași și Astra în prima etapă, dar și de nevoia celor de la CFR Cluj de a scoate un rezultat decent la Călărași.

Dunărea Călărași - CFR Cluj: X2 și sub 3.5 goluri  1.47

cota2.ro

O regulă nescrisă în fotbal spune că atunci când se schimbă antrenorul, echipa nu pierde și tind să o cred. Rezultatul din prima etapă al celor de la Dunărea la Viitorul a fost extrem de norocos, la fel ca și remiza smulsă de Botoșani, pe terenul campioanei. Cred într-un rezultat bun la primul meci al lui Toni Conceicao pe banca feroviarilor, dar joc o cotă acoperită. Nu cred că se vor marca multe goluri în această confruntare, pentru că Dunărea se va apăra mult iar CFR va încerca să se menajeze pentru returul cu Malmo.

Poli Iași - Astra: peste 1.5 goluri  1.42

Este o cotă extrem de atractivă pentru două echipe care au arătat foarte bine în prima etapă. Iașiul s-a apărat mult în meciul de la Craiova dar cred că va juca ceva mai ofensiv acasă. Astra a arătat că are resurse neașteptate și un antrenor mai bun decât părea, la prima vedere și cred că va fi una dintre surprizele plăcute ale acestui start de sezon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dunărea Călărași vs CFR Cluj
Pronostic:
X2 și sub 3.5 goluri
Cota
1.47
Poli Iași vs Astra Giurgiu
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 2.09
Profit: 8.72
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro