Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.16

BETANO

Azi avem foarte multe meciuri din preliminariile Europa League.4 dintre ele le voi juca si eu.


cota2.ro

1.Din.Minsk-Dun.Streda


In meciul tur Din.Minsk a invins cu scorul de la 3-1 dupa un meci echilibrat cu multe ocazii de gol reusind victoria spre finalul meciului.Dupa meciul din Europa League ambele au avut cate o partida pe care au castigat-o la scor,prin urmare ambele echipe au un moral ridicat si de aceea cred ca va fi un meci interesant .Dun Streda va incerca sa intoarca scorul iar Din Minsk pe de alta parte daca ar inscrie rapid ar rezolva calificarea.

Pentru ca este un meci greu nu voi merge pe vreun solist si voi alege sa joc o dubla.


2.Hacken-Leipzig


Un meci din punctul meu de vedere foarte simplu.In meciul tur Leipzig a castigat fara drept de apel partida reusind un 4-0,un meci in care Hacken aproape ca nu a contat.Cred ca aceeasi situatie va fi si in meciul din seara asta numai ca nu cred ca vom aveam din nou multe goluri.

Pentru ca Leipzig va introduce cu siguranta rezervele nu voi merge direct solist si voi alege sa joc o dubla sa fie cat mai safe.


3.FCSB-Rudar


In meciul tur FCSB a fost peste Rudar la toate capitolele si prin urmare s-a impus cu 2-0.Ambele au mai avut cate o partida dupa meciul din Europa League(FCSB a remizat cu Dinamo iar Rudar a pierdut in fata lui Domzale cu 3-1).Nu cred ca va fi un meci usor in seara asta pentru FCSB dar eu cred ca pana la final va castiga.

Pronosticul meu este 1 solist.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Din.Minsk vs Dun.Streda
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Hacken vs Leipzig
Pronostic:
X2
Cota
1.26
FCSB vs Rudar
Pronostic:
1
Cota
1.27
Cota finala: 2.16
Profit: 5.80
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro