Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

BETANO

Pariez și astăzi pe două cote la meciuri din Liga 1. Voi merge pe un număr minim de cornere Sepsi la Giurgiu și un rezultat acoperit obținut de CFR, acasă cu Concordia:

Astra – Sepsi

cota2.ro

Mă aștept la un meci deschis la Giurgiu, între două echipe fără presiune. De aceea, cred că oaspeții vor încerca să pună probleme și să atace măcar din când în când. Echipa lui Eugen Neagoe folosește destul de des pasele lungi și centrările, iar numărul de cornere înregistrat în primele două meciuri din acest sezon (10) mă determină să joc această cotă mică, dar aparent sigură:

Sepsi: cel puțin 3 cornere în meci 1.35 

CFR – Chiajna

CFR încă nu are stilul de joc pe care și-l dorește și pare că este în căutări, mai ales la finalizare. Concordia va aborda, cel mai probabil, destul de defensiv și precaut meciul din Gruia. Nu văd nicio premiză serioasă pentru goluri la această partidă și nici o surpriză de proporții, așa că am ales cel mai simplu și logic pariu bazat și pe următaorea statistică: Chiajna n-a învins niciodată la Cluj, în ultimele 7 meciuri. În același interval, nu s-au marcat niciodată mai mult de 3 goluri în această întâlnire.

1X și cel mult trei goluri în meci 1.47


Vă recomand să încercați și varianta mai grea: Sepsi - cel puțin patru cornere (cotă 1.80) și 1X și sub 2.5 goluri la CFR - Concordia (cotă 2.05)

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Astra vs Sepsi
Pronostic:
cornere Sepsi: peste 2.5
Cota
1.35
CFR vs Concordia
Pronostic:
1X și sub 3.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 1.98
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro