Ponturi Pariuri Rugby Kingzone DragonX vs Afreeca Freecs, Griffin, KT Rolster

BETANO

League of Legends - LCK Summer Split

Încheiere: 15.08 11:00

cota2.ro


Kingzone DragonX este noul nume al celor de la Longzhou Gaming, care au terminat pe locul 5 anul trecut la Campionatul Mondial, jucatorii sunt aceeasi.


A castigat sezonul de primvara, inregistrand 16 victorii si 2 infrangeri. Locul 1 i-a oferit biletul in finala, unde a invins-o pe Afreeca Freecs cu 3-1.

Nu pot spune ca a jucat mai slab in sezonul de vara, desi a terminat pe locul 3, a avut acelasi numar de puncte cu KT Rolster, Griffin si Gen.G, diferenta facand-o numarul de harti: 28-15 vs 29-14.


KT Rolster este favorita pentru castigarea sezonului de primavara, cota este 1.90, deoarece va juca direct finala.

Kingzone DragonX va avea doi adversari pana in finala, peste 2 zile va intalni Afreeca Freecs, echipa pe care a invins-o de fiecare data, 6-0 este scorul general (a castigat 13 harti si a pierdut 4).

Cel mai greu meci pare cel din semifinala, cu Griffin, care i-a invins in ambele dueluri cu 2-0, insa de aceasta data cred ca vor reusi sa treaca de ei, echipa este infiintata anul trecut, le lipseste experienta, ceea ce s-a vazut in meciurile importante. Se va juca cel mai bun din 5, au timp sa recupereze in caz ca vor pierde prima harta.


Odata ajunsi in finala, ii vad favoriti, KT Rolster are jucatori buni, dar ca echipa nu este la fel de puternica ca si Kingzone DragonX, pe care nu a reusit sa o invinga in cele 4 dueluri, 8-1 este scorul la harti.


Consider ca este un pariu care merita jucat cu o miza de cel mult 5% din banca.


Gasiti acest pariu doar la Betano: SPORTURI - eSports - League of Legends - LCK Summer Split - Pariuri antepost.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Kingzone DragonX vs Afreeca Freecs, Griffin, KT Rolster
Pronostic:
LCK Summer Split - Kingzone DragonX, Câştigător
Cota
4.50
Cota finala: 4.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro