Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 14.13

BETANO

Voi mai plasa si eu un bilet de cota 10 pentru astazi bineinteles bazat pe cornere deci logic ca in fiecare bilet pe care il postez cred in el si pana la urma si cred ca va fi o inspiratie buna deoarece am stat si am analizat aceste meciuri si sfatul meu este unul cat se poate de simplu daca vor exista surprise eventual se pot pune separate aceste meciuri :

Universitatea Craiova vs Concordia Chiajna - peste 9.5 cornere, ideea e simpla Craiova cu o medie de 5-6 cornere pe meci iar Concordia cu o medie de 4-5 cornere pe meci si din aceasta cauza am ales acest pariu.

cota2.ro

………………………………………………………………….

Hammarby vs Orebro - peste 10.5 Hammarby este o echipa care acasa la capitolul cornere din cate am studiat eu este un fel de Atalanta in seria A sau poate mai buna la acest capitol dar insa cum nu pot pune pe ea ca are un anumit numar de cornere am ales acest pariu cu o cota buna.

………………………………………………………….

Atletico Bilbao vs Leganes - Atletico Bilbao handicap cornere -1.5 aici nu am prea multe de spus insa pot spune ca la capitolul cornere Bilbao din punctul meu de vedere va domina este deocamdata o echipa care adora fazele fixe.

……………………………………………………………………………..

Atalanta vs Frosinone Calcio SRL - Atalanta handicap cornere -2.5, din punctul meu de vedere pe multi poate ia speriat meciul cu Haifa insa sa recunostem ca atunci Haifa trebuai sa domine pentru a marca golul de onoare din retur, dar de aceasta data eu nu voi pune peste 10.5 deoarece imi este frica ca Frosinone va avea foarte putine Cornere iar Atalanta va trebui sa traga tare ca sa iasa ceea ce nu este grreu dar prefer sa joc la handicap de aceasta data mi se pare mai safe.


P.S. : Imi cer ca nu am mai postat de ceva timp dar nu am avut inspiratia necesara care de data asta sper sa ma loveasca . Succes si spor la bani!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs Concordia Chiajna
Pronostic:
peste 9.5 cornere
Cota
2.00
Athletic Bilbao vs Leganes
Pronostic:
Bilbao handicap cornere -1.5
Cota
1.83
Atalanta vs Frosinone
Pronostic:
Handicap Atalanta -2.5 cornere
Cota
2.00
Hammarby vs Orebro
Pronostic:
peste 10.5 cornere
Cota
1.93
Cota finala: 14.13
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro