Ponturi Pariuri Fotbal Dudelange vs CFR Cluj

BETANO

Dudelange este, poate, cel mai ușor adversar pe care putea să-l întâlnească CFR în duelul pentru accederea în grupe. Clujenii sunt favoriți la calificare iar cotele luxemburghezilor mi se par exagerate. Totuși, nu voi risca să joc o victorie a CFR-lui dar mizez pe un pariu care mi se pare foarte sigur:


cota2.ro

Dudelange a fost eliminată de Videoton din preliminariile Ligii Campionilor și a eliminat-o pe modesta Drita din Kosovo, în turul 2 preliminar, din Europa League. Apoi, a profitat de degringolada de la Legia, furnizând o mare supriză, însă cred cu convingere că, mai degrabă, Legia n-a vrut să meargă mai departe, din cauza problemelor uriașe, atât cu suporterii, cât și cu schimbările la nivel de conducere.

De reținut: Echipa luxemburgheză a primit gol în fiecare din ultimele 17 meciuri jucate în calificări.


CFR Cluj a fost eliminată de Malmo, însă a părut că înfrângerea de la Cluj a fost, mai degrabă, un accident. Echipa lui Toni Conceicao a marcat de atunci în 6 din ultimele 7 meciuri, câștigând clar cu Alashkert și defilând în campionat: 3 victorii consecutive în care a marcat 7 goluri.


Dudelange e ceva mai puternică decât Alashkert, dar nu se compară cu CFR. Eu văd o victorie a clujenilor în Luxemburg și o calificare fără emoții. Totuși, am ales să mizez pe un pariu sigur: gol marcat de clujeni în prima oră de joc.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dudelange vs CFR Cluj
Pronostic:
gol marcat CFR până în min. 60
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro