Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.31

Fortuna

Oleksandriya U21 pare a avea o misiune usoara in partida de astazi cu Vorskla U21 si merg pe mana lor. Liderul la zi din Liga de Tineret din Ucraina a reusit in startul sezonului 4 victorii in 5 meciuri avand al doilea cel mai bun atac, 13 reusite, pe cand adversarii lor au 3 esecuri si 2 succese insa la capitolul ofensiva nu stralucesc, 3 goluri marcate doar, aceasta performanta negativa ii claseaza pe ultimul loc la capitolul ofensiva.


cota2.ro

 Waldviertler Volksbank Arena va fi gazda intalnirii dintre Horn si Vorwarts Steyr, duel in Liga a2a austriaca. Duelul nou-promovatelor pare sa aiba a favorita certa, gazdele de la Horn au aratat mai bine per ansamblu in acest start de sezon decat rivalii lor. Veniti din zona de Est, cei de la Horn au castigat divizia din care au facut parte iar acasa au terminat cu o linie de clasament incredibila, 13-1-1 si golaveraj 38:9. Oaspetii au terminat pe locul 3 in Divizia Centrala iar acest inceput de sezon pare a le arata adevarata lor valoare, cu un singur punct in 4 meciuri si 2:10 golaveraj acestia nu pot emite pretentii in aceasta seara dupa parerea mea.


Tot in Austria insa in Est avem azi partida dintre Ebreichsdorf si Mauerwerk. Propun o victorie a gazdelor care au inceput ca din tun stagiunea cu 3 victorii din 3 posibile si golaveraj 13:0. Mauerwerk are si ea doua succese insa a pierdut recent la Mattersburg (Am) cu 0:2, echipa pe care Ebreichsdorf a zdrobit-o acum doua etape cu 5-0 pe aceasta arena. Si in sezonul trecut gazdele au invins actualii rivali pe aceasta arena cu 2-0 iar acum au toate sansele sa repete perfotmanta aceea, date fiind cifrele din startul sezonului.




Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Oleksandriya U21 vs Vorskla U21
Pronostic:
1
Cota
1.44
Horn vs Vorwarts Steyr.
Pronostic:
1
Cota
2.05
Ebreichsdorf vs Mauerwerk
Pronostic:
1
Cota
1.80
Cota finala: 5.31
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro